"Du är min enda vän Abu"

Aladdin "Ett steg före". hahah :D

Emma-citat förra veckan: "Hoppas nån snor min potatissallad, för jag orkar inte slänga den."

Idag har jag inget speciellt att rapportera, jag och Linn va bara less på alla idag, som vanligt.. Hade kemiprov, som va rätt svårt. Biomolekyler.  intresserar mig veeeerkligen.not.


Tell me, princess, now when did you last let your heart decide?

Depp

Nej inte Johnny Depp. Jag är deprimerad. Eller jag är på dåligt humör. Hela dagen har varit jobbig. Så less på alla i klassen, samma gamla ansikten och samma gamla ord & åsikter. Emma du har haft rätt hela tiden.


j2


Breathe

"Hej, jag vet inte hur jag ska kunna göra alla glada och nöjda"

Ibland känns det som om jag inte räcker till. Det är svårt att prioritera när vissa saker väger jämnt. Hur får man tiden att stanna? Då kanske jag skulle hinna med alla.. Jag vill ändå inte att nån ska känna sig åsidosatt (även om så inte är fallet). Det är så mycket jag vill göra och vissa saker kan inte vänta. Ibland är det som att välja mellan kärlek och kärlek. Vad ska man välja liksom?

Skolfoto..

.. klart! Jag och Linnsan tog för oss och satte oss längst fram :) Hade dom perfekta poserna men sen skulle Ekan, Henke, Bysse och Ahlström sitta framför oss, suck. haha :P
(Dagens i-landsproblem för övrigt)

Dagens topp-3:
1. Johan kommer hit
2. Cardigans skiva och Ashlees skiva kom med posten
3. Jag har gjort världens godaste cheesecake (Linneas recept, muuums)


Till Emma

Att du ens noterade att jag kom 13.02 till skolan tyckte jag va bra gjort. Tack för att du bryr dig om mig så mkt att du gjorde det ;) Om du vill får du joina min slackerklubb, vad sägs? (Emma vill säkert det, fast det lär hon ju aldrig erkänna, tönten.)

http://emmaw.blogg.se/

slacker

Super extra gravity

Köpt Cardigans nya album, Super Extra Gravity. Fast jag ska lämna tillbaka det för jag upptäckte att det va 40spänn billigare på cdon :D Köpte samtidigt Ashlees nya skiva I Am Me, för den fanns inte på Åhléns..

Idag fick jag min lön, woooh! Gud så skönt :) Nu kan jag shoppa järnet i Sthlm nästa helg :D

TopModel nu! måste se... hejsålänge


The passenger

HEJ
Nu ska jag jobba upp min ranking på
betapet som förstördes i somras under jobbtid på grund av allt för många avbrutna matcher. Peter hjälpte också till en del :P

Dagens citat, av han som föreläste om regnskogen: "Då blir man av med snoppen eller så dör man. Frågan är vad som är värst." Vet inte i vilket sammanhang det va, nåt om nåt farligt djur..
Dagens matcha-kläder-miss, haha det vet jag och Linn va det va...omg

Stackars Lufsen (Micke)... han är på sjukhus.. :/ kommer tillbaks om 3 veckor om det blir som dom tror... läskigt..

Emma sprider rykten om att jag är värsta slackern, men det stämmer inte...hrm.. :D Emma, om du inte hade nåt att göra skulle du också ta sovmorgon/gå hem vid lunch..aiight? ;)

The voice within

"Allt utan blöja går att töja"  hah så grymt kul :D

Äntligen kan jag bocka av kemiprov på listan.. Efter skolan va jag på stan med bästa Carro :) wiei. Jag träffade Jeppe också! Väääldigt roligt, det va så himla längesen. Kapten J och matros V, Jeopardy och Victory. yes.

Jag saknar Johan :/

^, princess säger:
det känns så jävla rätt allt bara :)
Jeppe säger:
vad bra blir så glad av att höra det. du e värd det bästa å det verkar du ha fått

Boys

I fredags var jag, Sara och Anna först hos Veronica. Åkte in till stan klockan 21. Så vi skulle komma in gratis på Sinners. Stannade där ett tag och gick sen till Liquid.. Sen drog vi tillbaks till Sinners när det va lite mer folk där... och va ett tag där Emma va och lirade poker med henne och grabbarna.. och gick sen tillbaks igen.. Vi hade väldigt roligt :) "Det här borde vi göra varje fredag", haha.
Träffade Linn där också, yeeeah. Synd att inte Emma kunde vara med... (nu snackar vi om Emma W, inte hon vi va ett tag med) :P Förvirrande när alla heter Emma
Sara sov över hos mig, och igår gjorde vi typ ingenting... På kvällen va jag iaf och kollade på brors innebandymatch..
Idag måste jag plugga. Det är inte kul när man måste göra saker. Vissa saker slipper man helst. Särskilt kemi.


For whatever reason
I feel like I've been wanting you all my life
You don't understand
I'm so glad we're at the same place at the same time

Not tryin' to sound conceited
But me and you were meant to be


Halkbana

Emma och jag har nyss kommit till skolan för att göra fysiklabben. Och så säger Anders att vi ska göra den på måndag istället, snacka om onödigt att komma ända hit. Vi har varit på halkbana nu på morgonen (i Härnösand), lite drygt att det började 08.00, jag är verkligen ingen morgonmänniska :) Jag har kommit fram till att uttrycket "God morgon" borde avskaffas, det finns inga goda mornar. (Förutom dom med Johan men det är en annan sak). Halkbanan var rolig. Äntligen klart. 
Efter det skulle vi vänta på mamma i en timme, men då fick vi skjuts in till Härnösand "city". Om man kan kalla det för det. Vi gick igenom stan på högst 1min. Emma shoppade lite iaf, sen käkade vi på Donken.
Igår hade jag min första körlektion, det gick braaa. Höjdpunkten va att köra om en annan trafikskole-övningskörningsbil. "Lita på mig, kör förbi. Hah, vilken nybörjare..eller hur?" :D

Ikväll blir det utgång! Var längesen nu.. 3 veckor sen närmare bestämt... Snart kommer Sara hit så ska vi göra oss klara och sen åka till Veronica. MAT. Trevlig helg!

Dagens citat:
"När jag va otrogen mådde jag dåligt i några dagar...men nu mår jag bra igen"  - Anonym


Drill sergeant

Hellooo

Hatar egentligen tisdagar, men dagen har varit helt okej ändå. Jag och Emma har busat. Gjort en lista som kommer konkurrera ut alla gamla trista ursäkter för att komma för sent som "Jag har varit hos tandläkaren" osv osv.  "En prinsessas ursäkter för att vara sen". Finns nu i 3 olika tappningar; en om man vill vara borta under en längre period, en för 20-30 minuters försening och en om man vill gå ifrån lektionen.
När Emma lagt in listan kommer den publiceras här och på Emmas blogg. emmaw
Sen va vi verkligen på g, och tänkte anmäla Linn till BigBrother, aldrig har nån ansökan varit så het :D haha. Det va verkligen roligt ^^

Förra veckan var jag på banken. Hon som jobbade där tyckte att jag skulle skaffa ett betalkort. "Det kostar bara 150kr om året, alltså 40öre om dagen". Jaha, men om jag ska ha det där himla kortet så skulle jag köpa ännu mer grejer, det är alltså inte bara 150spänn det handlar om - det är tusenlappar. Och det har jag inte råd med.

Fortsätter skriva sen när listan blivit klar..

-

Ursäkter vid frånvaro för alltifrån en lektion upp till ett år

* Du ska ha/har haft körlektion (Om du har körkort, se till att läraren inte vet det)

* Du har teoriprov/halkbana/uppkörning (dessa kan användas när du använt körlektionsursäkten ca 20 gånger. Du kan låtsas att du misslyckades på teoriprovet och uppkörningen och använda det som ursäkt upp till 2-3 gånger, sedan kommer läraren tycka att du är en riktig sopa.)

* Du ska till ungdomsmottagningen, vilken lärare vågar ifrågasätta vad du ska dit o göra? (Dra till med Klamydia/Herpes/Syfilis eller HIV annars)

* Du har tid hos gynekologen (fungerar bäst att använda som ursäkt efter ungdomsmottagningsursäkten, läraren vill inte veta vad du ska dit o göra)

* Möte med AA eller AN (funkar bäst om på en torsdagmorgon då du är bakis efter onsdagens utgång, blir mer trovärdigt så)

* Synundersökning (kan alla säga, glasögonorm som hökögon)

* Du ska köa för biljetter till nya Harry Potter-filmen (funkar bara vid de tillfällen en ny HP film kommer på bio)

* Säg att du ska hälsa på en släktning i ett annat land om du vill vara borta en vecka och uppåt, eller en annan världsdel om du inte vill gå på skolan på flera veckor.

* Bröllop, begravning, dop etc. (funkar bäst på fredagseftermiddagar)

* Du ska till teraputen, skolans kurator eller till dietisten (om du har viktproblem)

* Du ska på Hm och shoppa Stella McCartneykläder (funkar bara en dag, tror de är den 10 November)

* Om du vill vara borta ett helt år säg att du ska vara utbytesstudent!


Ursäkter att använda om du är 15-30 min försenad (allt under 15 min är det bara att glida in i klassrummet och sätta sig)

* Allt ovanstående kan användas

* Du har svarat på veckans naturfråga (du blev ju såklart tvungen att googla igenom alla floror på internet)

* Du blev tvungen att vattna växterna som ingår i veckans naturfråga.

* Växterna i veckans naturfråga dog så du blev tvungen att bege dig ut och införskaffa nya

* Du letade efter din miniräknare (funkar på alla lektioner, en äkta naturvetare kan använda miniräknaren i alla skolans ämnen)

* I utvecklingssamtalstider kan du skylla på den skäggigaste mentorn (förutsatt att du är i dennes mentorsgrupp)

* Du var mitt i ett parti Betapet och kunde inte avsluta det då de anses som osportsligt och du förlorar rankingpoäng

Om du plötsligt inte vill vara med på lektionen längre

* Säg att du kommit på ett nytt kolväte och du måste bygga upp molekylen i ditt hemmalabb medans du har den färskt i minnet

* Du måste gå och uppdatera din blogg, det var ju faktiskt en halvtimme sen sist.

* Växterna i veckans naturfråga behöver mer vatten

* Du måste gå och göra ditt drag på Betapet innan tiden går ut

* Du måste gå och köpa en kycklingbaguette i kiosken innan de tar slut

* Res dig upp och ta dina saker och säg BRB. Sen dunstar du.


Visst blir skolkning mycket roligare såhär? ^^

Wonderful place

This weekend's been nice too. Stockholm, darling - oh yes ^^

'Fly or die' och 'In search of...' måste va dom bästa albumen nånsin. Har kommit fram till att
N*E*R*D är dom enda jag orkar lyssna på länge. Tröttnar aldrig. Annars lessnar man lätt när det är samma artist under 12spår. I alla fall jag.

Nu ska jag åka hem, fortsätter senare....
_

"Hej jag är tokig" "Hej jag går runt med alla mina verktyg i en plasthink för att verka händig" "Hej jag försöker vara cool men lyckas inte" "Hej jag käka 8 citroner innan jag gick hemifrån"
På tunnelbanan, på tunnelbanan...


HHAHAHAA  :D 'På tunnelbanan' - Doktor Kosmos


Har nyss varit ute och övningskört... :) Emma och jag har ju halkbana på fredag. wooh
Jag tror faktiskt att jag ska se lite på tv nu. Klockan 22.00 är det Grattis världen! Missa inte det! :)

Jag måste: köpa The Cardigans nya album Super Extra Gravity. Releasedatum 14okt.

Shut up

Skolhelvete, jag är sååå less. Less på vissa (obs!några) i klassen, kan dom gå och gömma sig? För jag vill inte höra deras jävla åsikter om precis allt! Har nån frågat eller? gaaaaah. Sista veckan i skolan ska dom få veta allt jag tycker, just nu känns det meningslöst att bli ovän med nån...härda...

You're the storm

I've got bad shopping habits. Sluta köpa saker för i helvete :P

Skolan är seg, har jag tur så får jag kemiprovet framflyttat.. Emma och jag har nämligen halkbana den 14e så då missar vi "tyvärr" provet. Vägrar göra det en dag innan. Och då kan jag åka till älskling nu på fredag istället för nästa, hur kung som helst :)

Idag har jag iaf köpt ett par glasögon (eller mamma payade), som ska användas i nödlägen, för så dåligt ser jag inte att jag behöver ha på heltid :D Diesel, oh yes.

Dagens i-landsproblem: Full inkorg på mobilen.
. welcome to my life
!

Push the button

Ledig idag! That's hot. Tänke uträtta lite ärenden på stan..
Johan, tack för en lika underbar helg igen :)
Kul att träffa Carro igår på brorsornas innebandymatch, det va ett tag sen + att dom vann matchen :D

(^^)/~~~