julklappgrötrisgrynE.T


Juuuuljuuuuuuul strååååålande juuuul.
Tyvärr så är det back to work redan imorgon.
Bästa julklappen var iaf den
efterlängtade d900:an. Eller tavlan som Elsa målat :D
Elsa

Imorgon kommer Johan hit. wie!

Spelas just nu: Paolo Nutini - Rewind

LOL (passande faktiskt)

mhe. gerig.

taerd

tärd som bara den. bööö. jobbat inatt till 6 och idag från 10-18. börjar 22.30 igen...................är dock ledig imorron.

Citat
Kajan: "Ge mig luft! Ge mig luft!" (på grov nästan oförståelig skånska)


btw så äger ABBA.

Nice play, Shakespeare

Jag kanske inte har sagt det men jag ska jobba på Posten nu veckan innan jul. Första natten va inatt. Till veckan blir det dubbelt Posten/H&M några dygn. GOSH! Som tur är så är Simon i mitt arbetslag, annars hade jag inte klarat mig.. en hel hög med losers är dom andra, jag orkar verkligen inte ge en tjej lik Legolas med Lord of The Rings-tröja eller en omogen 17årig kille vid namn Tommy (samma namn som Tiffanys son) chansen att "öppna sig". Ingen i hela gruppen sa ett ord under hela tiden. När jag frågade nånting så såg dom ut som Angela i Itzhaks julevangelium.
(Observera ironin som är inblandad)

Har ny dator hemma och det verkar som alla nedladdade låtar under hela mitt liv har lyckats ta sig in på iTunesbiblioteket. Just nu spelas: Play - Us Against The World. kungligt ^^
Btw, kommer ni ihåg Dream - He Loves U Not ? :D fugly clothes.


lol

Okey jag erkänner, jag gick aldrig upp inatt och såg uppskjutningen. Tack och lov - man såg ju ändå så lite av den. Att det skulle va kolsvart ute hade jag inte lagt med i mina beräkningar. Dumt.

Är det nån fler än jag som ser på tvprogrammet
Miami Ink? Ehe.
Det vore sjyst med nån sånhär tatuering *pekar neråt*. Fast när jag tänker efter så känns handleden så uuuuuuuuttjatat. + att den nyss provocerade mig till att skriva på lunarspråk + att jag skulle ångra mig en vecka senare. Ska man tatuera sig ska man ha nåt tidlöst, typ nån minnestatuering. Det är high-five. Inte nån friggin delfin eller panda1.

När det står vattenfärg på bordet är inte jag den som bangar. Lätt att ta bort = värt det ∞ (evighet). låååål.

Jobba imorrn också. bööö.
Fan va dryg jag känner mig. nu räcker det.ciao.

1 Okej då kanske om dom har räddat livet på en, fast så vanligt att det händer är det väl ändå inte? Notis: Gnuer funkar dock i alla sammanhang.


4h kvar!

Funderar på att ställa klockan för att se om det verkligen blir nån åktur för Fuglesang inatt. Vädret har det ju snackats om. Stackars karln, har väntat 14år. Fast har man väntat så länge kan man nog vänta några dagar till.
8min och 20sek tar det tydligen från
start -> rymd
Kuriosa: Den 47 meter långa och 35 ton tunga (när den är tom) bränsletanken består av två delar, en som innehåller flytande syre (540 000 liter vid start) och en flytande väta (1 450 000 liter vid start). Totalt väger bränslet 720 ton (!!!!) vid start. Helt stöööööört mycket bränsle alltså. En till sak: i direkt solljus är temperaturen utanför rymdstationen omkring 150grader. Tack kylvatten.
Aja, jag tyckte det va intressant iaf ^^
Förresten, va tror ni om att juldekorera rymdfärjan? Utanpå alltså.

Fieeeeerce!

'eloo. woahh vad jag slappar. Uppdatera orkar jag knappt göra.. Har lodat på stan hela dagen idag och iaf åstadkommit två slagkraftiga julklappar. En är en bubblare och den andra ganska standard.
Förra veckan va jag i Sthlm, överraskningsresa till Johan :P Såg Borat för andra (!!!) gången. bööö. "It arrived". Påtal om Sthlm så är Sawadee ett fett sjyst matplace. C-gal och modElli håller me? Passade också på att köpa lite kewla presenter till mig själv när jag ändå va i storstan. Ehe.
Imorrn blire lunch med Hanna på (troligen) Subway. wa-wa-we-wa. Weeii Anton är snäll och ger mig kakor när jag går förbi där ^^ spanks babe.

Citat Tyra Banks Show-slut: "laterrrrrr!"
yessurr.
 
Spelas just nu:
James Morrison - Pieces Don't Fit Anymore