M

Med tanke på förra inlägget så ska jag, för dom som inte vet vad en rullning är, förklara ordet rullning: när man på Alfapet (eller i mitt fall på internet: Betapet) får ut alla bokstavsbrickor man har på handen.
kapish? :) ok, nu kan vi gå vidare..

I fredags tog jag 8.00 bussen ifrån Sundsvall för att komma till Sthlm vid 13 och kunna shoppa lite :D Köpte en sak till brorsan på J.L men jag kan inte skriva vad ifall han läser.. köpte en halsduk och ett par FDS-trosor på Urban St. rearearea. Åkte sedan och träffade Johan :) iiih
På lördagen så gick vi på stan ganska länge.. köpte en kortärmad svart skjorta på Weekday. Nu vet jag vad Weekday MTWTFSS står för :D det är ju alla veckodagar, haha pucko.
Köpte också en sminkväska och en ögonskugga (crow) från MakeUpStore. yey.
I lördags kväll var vi ut, på Soundclash vid Odenplan. Det va najs förutom musiken som jag tyckte var total crap :D 4 bra låtar, och då är det inräknat att en av låtarna spelades 2ggr. eew. soundclash helt enkelt. Men det va sjyst folk där..inspiration: nu ska jag fan bli estet:ish :D

Hittade en superduperfin klänning på MrsH för ynka 4600:-, den vill jag ha. Den såg ut som en prinsessklänning :D gahh me want. vore perfekt till balen.

I söndags såg jag och Johan ett jättegulligt barn på tunnelbanan. Han var ungefär 6år och hade en Canada Goose jacka och skidglasögon på sig, iiih. och så sa han till dom som satt bredvid: "jag måste ha dom här på mig för det täcker här jättebra runt ansiktet och pappa brukar ha glasögon på sig när han ser på tv. tycker du att det ser bra ut?"  Han var deadly cute.

Idag hade vi svenska-analys på "Singoalla", typ världens tråkigaste bok.. det va softare än jag trodde. Imorgon är det idrott i skidbacken eller i skidspåret. Snowboard blir kewl :)

Nu ska jag spela en beta.. :D
cya


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback