Far far away

yello!

Ikväll har
Sara och jag varit på bio och sett Shrek the third. Sevärd men väldigt kort.. Sleeping beauty och Gingerbread man va klart skönast.

Nu har jag iaf sökt lite jobb i Åre för den som undrar (Anton du måste också!), så jag känner mig ett ministeg närmare. Hoppas på boende genom ett eventuellt jobb. Komma ifrån Sundsvall ett tag..fast att det är en händelserik stad???

Imorgon förmiddag ska tremänningarna tvillingarna (eh) Axel & Olle döpas. På kvällen ska jag genom någon sorts skytteltrafik ta mig till Jonas stuga för kräftskiva/födelsedagsfirande. Hoppas på succé, dock slår det aldrig fel.
Btw, jag och Sara va på Make Up Stores klubbkväll igår och lattjade. Vann första pris på lotteri. Vi va helt uppspelta hela vägen hem :D En äkta snelhesthår-sminkväska, en ögonskugga och ett nagellack låg i paketet.

ciao gussilago

Grill-Britt gör succé

Holadios.
Vi hade jättekul på Liseberg, helt oväntat - jag vet. Balder va den grymmaste jag nånsin åkt! Så stört härlig.
Hela Göteborgsresan blev mongolyckad. Kom "hem" till Sthlm sön kväll.

I måndags vare en stor dag i
WoW-historian, Grill-Britt föddes, min alldeles egna Blood Elf (typ sånhär). Trodde aldrig jag skulle prova att spela men vi kan se det som en fältstudie av något slag. Ändå vare lite roligare än jag trott det skulle vara. Håller mig nog till Grim Fandango så jag slipper månadsavgiften... tror inte Johan vågar låna ut sitt konto :D Just namnet Grill-Britt härstammar ifrån nåt Linnea hörde nån gång? Minns inte riktigt. (Liz du får gärna rätta mig.) Det var iaf väldigt kul. Den såg ut att kunna heta Grillbritt, lite halvkonstig sådär.

Idag träffade jag Linn ett tag, svängde förbi Birsta och kollade på Monki bl.a. Dvärgbutik jämfört med storstans. Sådan stad sådan butik I guess. IAF, Linn flyttar ned till Uppsala (på lör) och börjar på Apotekarprogrammet. Woah, big step. Mitt nästa big step blir att försöka skaffa jobb och lägenhet i Åre. Gah.

Inga problem

Sitter här i Johans rum, käkar nötcrème, diggar musik men främst av allt väntar på att klockan ska bli 16. 17 går nämligen tåget till Göteborg. wiee!
Jag och Anton diskuterar utbildning över msn. Det stavas å-n-g-e-s-t. Kanske
det här eller det här?
böö.
Okej, det är ändå nästa höst detta gäller isf, så nu släpper jag det ett tag.
Har jag sagt att det kanske blir Åre i vinter? Jobba och snowboarda :D fett.

Gillar du Snoop lika mycket som Lasse Stefanz? Har du svårt att välja mellan 50cent och Vikingarna?

Kolla in: http://myspace.com/PERARNEZ
Det bästa från två världar. Haha.


Som det riktiga L.B och The Hills-fan jag är måste jag posta detta klipp.

aboooo

kanske bäst.
:) sön-fre sthlm, fre-sön gbg. det gillar vi.
tjoflöjt