You want a piece of me?

Ja jag skrattade åt Johan när han sa att Britneys nya album va helt ok... men nu! Lyssnade på det i Thailand och måste erkänna att det är bra! Gimmie More och Piece Of Me e dom bästa. Skratta åt mig, för all del, men lyssna först. Så grymt kul i Piece Of Me - i början och ibland mitt i låter det som en höna som kacklar. Visst då?

Anywho så är jag hemma hos Johan nu. Har varit här sen i måndags och herrn i huset (nästan iaf) fyllde 20 i onsdags. Han fick kasinomarker av mig :D Ikväll ska vi till Kalle på förfest och sen vidare, troligen till 90's. Imorgon åker jag hem för att sedan jobba på söndag. Ångest.

Igår kirrade Cladam Guitar Hero III till Johan så vi spelade lite inatt och jag har spelat idag. Medium klarar jag men helvete vad svårt det är på Hard och Expert. Eller nej förresten...omöjligt! Fast efter ett tag blir man betydligt bättre - men långt ifrån att klara ens början på Hard.
Sett klart Heroes säsong 1 har jag också gjort. Ska börja på 2a snarast. Jag e fast.
Lite bilder från Thailand kommer så fort jag e hemma vid USBsladden.

bye dude

Krabi

Tjaba.
Nu e det 2h kvar tills taxin kommer och hamtar oss vid hotellet i Krabi Town. Var tvungen att checka ut kl12 sa vi har surfat (pa internet) och atit "flajjlajjs" (fried rice) for att fordriva tiden. Och icke att forglomma - fatt MAZAAAGE. Vi va pa ett superfint spa - 120kr kostade en timmes thaimassage. Grymt vart. De flesta stallen tar 50kr men vi hittade inget riktigt bra sant stalle har, mest skabb :P Men 120 e ju helt okej anda ;) Man har lart sig vad allt kostar pa ett ungefar och blir snal nar maten kostar 80baht (16kr) och inte 50baht (10kr). Helt sjukt.
Prutningen e i princip bara en kortare powerwalk. How much? '900baht' *lagger tillbaka* 'What you can give?' *skriver 250 pa miniraknaren* 'No...this is good quality...(yeah right)...600!' *tar tva steg at sidan* '500!' *tar tre steg o vander ryggen till* 'Okay I give you 300!' *sager att man angrar sig o fortsatter ga* 'Alright 250...' *vander om glatt och betalar*

Phi Phi var fint men vi hade ingen riktig heldag med sol. I lordags akte vi pa en tur med longtailbat for att kolla in lite olika oar runtom. Ville liksom se en sandar typisk paradisstrand. Vi var bl.a pa Maya Beach dar filmen The Beach spelades in (tydligen mkt viktigt att papeka just detta). Darefter snorklade vi i en vik, det va kewl. Paradisstranden hittade vi definitivt pa Bamboo Island. Efter att ha frusit, jaa frusit, i longtailbaten pga vatten som stankte in overallt sa kom vi fram dit och da sprack det upp och blev stralande solsken. Vit sand, turkost vatten - tank klassiska vykortsbilden - fast 100ggr finare :) Dar kakade vi lunch som "han med baten" tagit med sig.

Fran och med sondag har vi varit i Karon som ligger i Phuket. Karon Beach var val som vilken turiststrand som helst egentligen, parasoller hela vagen, men vi trivdes. Har haft jattebra vader varje dag sen vi kom till Phuket. Igar akte vi darifran for att sova en natt har i Krabi med tanke pa att flyget gar harifran idag 19.20, skont att vara pa plats. Krabi ar ingen vidare stad har vi kommit fram till. Det blaser inget heller sa det ar 40grader var man an befinner sig. Olidligt.

Hors nar jag e pa hemmaplan! Have it


Thai massaaaaage?!?!?

Tjena tjena mittbena! (som en sa till oss)
En kort update fran Phi Phi. Igar hade vi sol! woho! Har brant mig saklart, fattar inte hur jag lyckas...
Bor pa ett billigt men helt okej hotell med en egen liten "veranda". awesome.
Pa formiddagen idag sa sporegnade det men sprack upp senare pa eftermiddagen sa vi kunde ligga ett tag pa stranden. Det ar hur svart som helst att INTE shoppa har. Sa billigt. God mat ocksa. Billigt. Vi har det bra helt enkelt.
Hores senare, gtg (nu regnar det for fullt igen). Blir bok och prat ute pa verandan :D
fridens!

Thaiiiipajjj

Helloooooo!
Nu sitter jag och Johanna i hotellobbyn och surfar. Vi har var surfargear pa oss. (surfarshorts,flipflops och linne) En kille som sa "you look like australians but you are from Sweden, right?" DJEEES. En fragade om vi va fran Finland precis da vi kom hit. Det va det mest fornedrande. Sa vi har jobbat oss upp pa skalan tyckte vi. Fran bleka till coola :D oh yeah!
Imorn drar vi vidare till Phi Phi dar vi nog kommer stanna en vecka. E ratt sa lortigt har och luktar bajs lite har och var. Smastad... Det ar en helt ok strand har som vi legat och chillat pa idag. Fin utsikt ere. Dock har vi inte sett solen an men det hindrar det inte fran att vara varmt som en bastu. Regnat lite har det gjort, men de va mest skont.

Igar akte vi fran flygplatsen i Krabi direkt hit till Ao Nang Beach. Akte med en galen jefvla taxichaffis (den enda sort som finns har tror jag). Korde dubbelt sa fort som man fick och stannade pa ett stalle som inte ens va hotellet vi skulle bo pa. Vi holl nastan pa att kliva av dar. Scary. 
Har shoppat lite idag och bara softat. Alla gatustand innehaller i princip samma sak men vi har kopt det viktigaste for tillfallet. Shoppar upp sista pengarna i Phuket hade vi tankt.
Nu fick det har inlagget bli i lite fel ordning men jag tror ni ska greppa meningen med det.
Allt e bra och vi softar jarnet.

Cya soon

Meddelande

Tänkte bara meddela att jag inte kommer ta med mig min mobil till Thailand...utan pappas gamla med ett extrakort till. Så det är helt enkelt jag som hör av mig till er :D hehe.
Nu bär det av till Arlanda! Kommer till Sverige den 18e igen! Ses då! Pussokram!

Kö-killen

Låg 1½ timme och försökte somna om efter jag klirrat auktionen men det gick inte. Hade svårt att sova igår också, alltid så spänd när jag ska resa... :D

Haha det här va praktiskt:
Kö-killen.

knugen

Ja klockan är 06:19. Har varit uppe och budat på en tågbiljett ner till Sthlm. 190kr blev det, så grymt värt. Ybuss kostar 250 numera...200 om man har tur. OCH tar nästan dubbelt så lång tid. Åker alltså ner idag vid lunch då det gått helt stört fort sen jag och Johanna bokade Thailandsresan och vi åker redan på lördag. Konstig mening det blev?
Packade klart allt igår, fick låna en superbra backpackerryggsäck av Bettan. Nu är det bara att åka...men först sova.
cya