21644*0 =

Haaa-LLÅ! Hallooooo... Hallååhåhå....Lät det som ett får?
Jag skriver verkligen för att jag absolut inte har nåt att göra - och då menar jag inte, citat mamma, "du kan ju städa". NEJ. Alltså nåt roligt. Det har tom gått så långt att jag gillar att träna...det finns inte på ölkartan..

Gårdagen sammanfattas med ett stort WTF?! Jag blev ganska pissed.
Okej det här va inge kul heller, för nån. orvar.

.

Justde. Massa Thailandstips är välkomna om det är nån som vill lätta på hjärtat :D

Total glädje

I'm back. Har varit sjuk i veckan. Efter en dag blir man rätt less på alla Ordjakten och Days of our lives-program. Har kollat på LA Ink på Youtube för att fördriva tiden.. Mkt bra program. Nu vill jag tatuera mig. Kanske. Kanske.

Ok, dags för dagens nyhet: Jag och Johanna budade hem en resa på Ving.se till Thailand i 2 veckor! :D:D:D:D::D 3/11-18/11. SÅåååååååå friggin nice. Arlanda-Krabi, endast flygstol. 6600:-/pers. Det billigaste som finns. En jävel som vi budade över omvartannat ville inte ge sig, "moran" av oss kallad horan. Som tur va vann vi, hade varit bitter i dagar annars. Vi ska kanske fira imorgon :D Nu är det bara att hoppas på ett slut på regnsäsongen där nere.

En fullkomligt briljant idé som borde hyllas är att SJ auktionerar ut vissa biljetter på Tradera. När jag va ner till Sthlm sist så fick jag en hembiljett på lördagen för endast 128:-. Jag är much so inne på det här med auktioner :D pwn.

Vad annars? Första snön kom idag. Om den räknas. Det är typ snöblandat regn som inte direkt förvandlas till någon massa (=snö) när den landar. Johan skrattade över telefon, oväntat.

Helgen bjuder på massa jobb. Utöver det så flyttar Sara upp till Åre på lördag. För min del ser det ut som det blir Sundsvall. Kan nog härda efter resan ändå :) Men inget är klart ännu.
Återkommer. OAO