Total glädje

I'm back. Har varit sjuk i veckan. Efter en dag blir man rätt less på alla Ordjakten och Days of our lives-program. Har kollat på LA Ink på Youtube för att fördriva tiden.. Mkt bra program. Nu vill jag tatuera mig. Kanske. Kanske.

Ok, dags för dagens nyhet: Jag och Johanna budade hem en resa på Ving.se till Thailand i 2 veckor! :D:D:D:D::D 3/11-18/11. SÅåååååååå friggin nice. Arlanda-Krabi, endast flygstol. 6600:-/pers. Det billigaste som finns. En jävel som vi budade över omvartannat ville inte ge sig, "moran" av oss kallad horan. Som tur va vann vi, hade varit bitter i dagar annars. Vi ska kanske fira imorgon :D Nu är det bara att hoppas på ett slut på regnsäsongen där nere.

En fullkomligt briljant idé som borde hyllas är att SJ auktionerar ut vissa biljetter på Tradera. När jag va ner till Sthlm sist så fick jag en hembiljett på lördagen för endast 128:-. Jag är much so inne på det här med auktioner :D pwn.

Vad annars? Första snön kom idag. Om den räknas. Det är typ snöblandat regn som inte direkt förvandlas till någon massa (=snö) när den landar. Johan skrattade över telefon, oväntat.

Helgen bjuder på massa jobb. Utöver det så flyttar Sara upp till Åre på lördag. För min del ser det ut som det blir Sundsvall. Kan nog härda efter resan ändå :) Men inget är klart ännu.
Återkommer. OAO

Kommentarer
Postat av: Cicci

Oooooooooooo avis! Jag vill ocksåå.

2007-10-11 @ 19:22:32
Postat av: Linnsaaaan

Woooooow! Shit vad roooligt! Jag vill också åka och känna värme och blir bruuun! Ni kommer få det jättehärligt, fo' sho'! :D

2007-10-12 @ 17:33:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback