All my life

Ja jag är kär. Ta inte åt dig Johan men han e så underbar :D OCH han valde min favvo ballad ever. HAN.
Drunk on a thursday. YEssuurrr...

7chipspåsar och ett ps2

Bristen på arbete (endast en gång den här veckan) har lett till att jag och Sara har tränat minst en gång om dan. Har mer jobbtider nästa vecka som tur är, annars skulle det bli svårt - Mer träning = annan kropp = nya kläder= pengakrav. Inte så dåligt ändå om man tänker efter...:D
Har införskaffat ett skyddande lager kläder idag, vinterjacka + byxor. Helt enhetliga. Helt enligt reglerna. Kan nåt vara halvt enhetligt förresten?
Anywho... Igårkväll va det modevisning och middag på Våningen. Jag och Anton hann med en halvtimmes Singstar, en 75as Asti och 2 cider var hemma hos mig innan vi åkte ner på stan. Hela grejen va över ganska snabbt, chillade fram till kl.22 och så gick vi till Antons mormor (nej hon va inte hemma) och drack vin - blä. Jag tror jag aldrig kommer gilla det men de va ett nödfall. När tiden var nuärdetnogmycketfolkpåkrogen och efter ett skobyte gick vi ner på stan igen. Det är nu jag börjar hata Sundsvall. Det ekade i hela stan. "stan". Vi gav upp och bestämde oss för att köpa mig en subba (subway-macka) och dela på ett ciggpaket och vara allmänt fuckade. Nr1 gick vägen men då va mackhelvetet stängt. Och 20min senare var jag hemma. SLUT!
Måste bara tillägga att vi hade grymt kul ändå - men ändå! ^^ Följ kalaset på Facebook imorn.

Leave Britney alone!

Leave Chris Crocker alone!
ett måste. och hans "pappa" :D

bangs

Hello hey.
Hela 11 dagar sen jag skrev senast. Galet. Jag som va så duktig förr? Enda slutsatsen jag kan dra är att det inte händer så mkt längre :/ :D Därför jag går och hoppas på att det verkligen blir Åre. Har ställt in mig på det nu. Måste måste måste få jobb och boende.

Det har hänt två saker iaf:
Det blev lugg. Jag blev nöjd. Dock gjort av proffs.
Johan har varit här i helgen. Gryymt.

Och just det. US and A vann
Solheim Cup. ffffuck.
I veckan ska jag och Sara börja träna på JOCKS. Kirrade 1 veckas gratiskort. Nya träningskläder, ny inställning(?) - det är bara att köra.

Förrförra helgen va vi hos Jonas på kräftskiva, han fyllde år. Anton och Emelie hade bakat en cool tårta i form av en kräfta med ett stetoskop (eftersom Jonas läser till läkare). Check it out!

The Bryte - Song To Mr P

Grace

She's beauty she's grace...she's Miss United States...
Den frasen hauntar mitt huvud.
Vill ha vill ha vill ha.

Igår väcktes jag halv 9 av att dom ringde från H&M och ville att jag skulle jobba, öppning till stängning. Mmm jobbigt utan schemalagda tider, I agree C.
Idag väcktes jag 8 av att pappas mobil va på alarm i hallen och aldrig (ALDRIG) ville stänga av sig.
Imorgon hoppas jag på att få sova ut.

to do tomorrow
- Träna med Sara (gratis träningsvecka på EGO)
- Klippa lugg - det lutar åt att det blir budget-metoden, dvs klippa själv. om jag vågar.
- Åka till Sthlm ifall det passar med hotellet aka Johan.

Jag har officiellt skrivkramp. HEJ.