Bang bang

Snacka om slappardag idag. Jag gick helt in för det. TV TV TV.
Jag tog mig i kragen på e.m och lagade middag till familjen iaf, händer inte alltför ofta. Lagade kyckling i nån marinad som fick åka in i ugnen med potatis och diverse saker. Tzatziki till. Mmm.
Recept.
GAHH delicatobollar e goa. Alla knarkade "dellosar" på högstadiet, en femma styck kostade dom i elevrummet. Det blir en till Gynning kl.21. Mamma hade köpt en 6pack på IKEA för 10spänn. Grymt värt. Hägges är en sämre variant av chokladboll som jag inte rekommenderar. Är väldigt insatt i ämnet så trust me on this one. Arraksbollen då? fel namn, fel ingridienser. Ingen hit med andra ord.

Imorgon blir det träning på JOCKS men måste nog säga upp mitt kort snarast om jag ska flytta till sthlm, har utan bindningstid men det är 3mån uppsägningstid. Bra där.

Förresten så hatar jag Judge Judy. Vet inte om det är den bittra käringen i sig eller dom idiotiska gästerna jag stör mig på mest. Allt som är för amerikanskt klarar jag inte av. Då kan man fråga sig varför jag ser på det... Cops var helt enkelt inte ett alternativ.
Med det sagt får jag önska en sjukt bra kväll. adios.

Kommentarer
Postat av: Linnie

"dellosar"!! hahaha!!! dagens ord. (eller den 22a januaris ord)

2008-01-24 @ 13:24:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback