Äntligen i hamn

Böh, kämpade med denna stackars kjol igårkväll och ikväll. Färdiga resultatet:

Dagens tips: Sy aldrig volanger om du inte har världens bästa tålamod!

Nu en förtjänt tupplur! Gonatt!

Kjoltyg


HEEEEJPA.
När jag fyllde år fick jag bl.a. en symaskin. Himla bra. Passade på att vara lite flitig igår och sydde 2st kjolar som ser ut såhär:


Först tänkte jag sy ihop så det va svart under (för det blommiga tyget är så tunt) men jag gjorde två olika så man kan ha den svarta ensam om man vill. Bah! Hehe det är roligt att sätta dit sin egen "lapp" :D:D

Btw, vad tycks om dom här skorna? Hatkärlek...

När jag fyllde år fick jag också...ETT SNES! Av Johan. Såhär fint passar det in i mitt rum:

Dagen idag har spenderats på (i?) Birsta City med Hanna och Linn. Linn gick lös på affärerna :D Rätt inställning med andra ord. Själv köpte jag bara ett par örhängen och nöjde mig med det.
Om 2 veckor är det Arvikafestivalen och jag börjar känna mig smått stressad. Tält, kläder etc etc. Cgal, du ska me va?

Gavin o födelsedag

Wiiiiiiiiieee! Jag, bror och mamma åkte ner till Stockholm i onsdags för att se Gavin DeGraw på Berns. Hur kul som helst! Jag o Erik stod längst fram och för att vi köpte en tröja så fick vi ett band runt armen så vi fick träffa Gavin efteråt. AWESOME. Jag fyllde år när konserten va slut (torsdag) så han signerade biljetten och skrev Happy 21. "Oh, it's your birthday? Give me a hug" Ja tack :D :D


På torsdag morgon åkte vi hem och sen kom det lite folk hit. Hade minifest på kvällen också med gänget. Nice. Så himla varmt också. Kl.01 kunde jag sitta ute i linne och shorts.

Har nyss varit och åkt båt med jobbet. Åkte Medvind runt Sundsvall, lyssnade på musik och åt mat.

Cya laters.