Gårdagen

Gooooomorron gomorron! Jag borde verkligen sova men jag vaknade och va så himla hungrig så jag va tvungen att gå upp. Så skönt att va ledig idag, har jobbat åtta dagar i sträck - så många som varit sjuka så dom har ringt och väckt mig typ tre dagar. Men nästa löning känns det bättre :D

Igår morse (11) innan jag började jobba (13-16) så skulle jag hem till Drazena på jobbet för att lära hennes son som e 10 att spela gitarr. Hade förberett två låtar som han skulle lära sig spela och så lärde jag honom dom ackorden + vad strängarna heter :P Gah jag tvivlar på om jag är så pedagogisk som jag borde vara, men vi ska prova några gånger och se hur det går. Grymt nervös va jag iaf, men det gick bra.

Efter jobbet var det ett snabbt ombyte hemma för att sedan dra ner till Dragon House och käka med gänget. Tio pers va vi då fast det kom fler hem till Antons mormor sen. (OBS det va mormorfritt "MF")
En mormor enligt google:

Så sjukt kul hade vi. Spelade Singstar och snackade. Blev ingen krog för vips va klockan ett och då kändes det inte så värt längre när dom ändå stänger två.

Idag ska jag bara slappa sen blir det fest igen, wieie! Ska ut med ett gäng från jobbet. beZt. Först hem till Sabina sen krogen troligen.
Pussar!

Sweet like a chic-a-cherry cola

Massa jobba har det varit hela helgen. Igår efter jobbet följde Nicklas med hem och käkade middag här, sen drog vi till Torb där det va en del folk. Såg på ni vet vad och sedan sjöng vi Singstar resten av kvällen. iih!

Lyssnar på "Alla som inte dansar". Gillar fortfarande beat:et i den. "öh öh öh" :D

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Inget bra på tv. Bara LA Ink men har redan sett dom där avsnitten.
Kanske ska ta o plugga in versen till Savage Gardens "I want you", är omöjligt att sjunga texten på Singstar om man inte kan den innan! Måste slå Anton på den..........

Oh oh oooooooh

Haha sitter å lyssnar på BSB. Att säga BSB känns wierd. Men det va sweet times. Laddade ner nån Greatest Hits skiva. Mkt bra mkt bra.
Lite senare blir det Spice Girls!

Det är all I have to give just nu.
Ciao

GP goes galonisar

Jaaaaaaa ledig imorrn! Hoppas det regnar då också. Har regnat konstant sen imorse (vad jag vet) och det har inte slutat än. Men det är mysigt. Iaf när man e inomhus. Annars gäller det att ha dom legendariska galonisarna för att det ska va roligt.
image212
Göran Persson om jag fattat rätt? Härligt värre.

News! Det blir ingen flytt till Stockholm i sommar. Pga av höstens inplanerade plugg är det nog klokast att stanna hemma nån månad extra. Blir möjligen en roadtrip i Europa med Johan och gänget. Dessutom NERD på Way Out West. Så en helt okej sommar ändå måste jag säga.

Puss o kram syns på stan

Musik

Kent i lördags, mycket bra live. Saknade dock några låtar...typ kevlarsjäl och himmelsk drog. Men värt!

I fredags släpptes biljetterna till Gavin DeGraw på Berns 4juni. Weiiie! Jag och Erik ska gå. Mamma också för att Erik ska få komma in där. Det borde gå med äldre syskon... Samma vare på Debaser förra året när vi såg Paolo Nutini, bara för att dom serverar alkohol.

Igår jobbade jag slappardag, 12-18. Samma idag :) Anton fyllde 21 igår och idag fyller Ekan. Grattis!

Dagens låt:
Gavin DeGraw - In Love With A Girl

Retard! (not you of course)

Ho ho.
Idag har jag bara varit hemma hos Johan medan han har jobbat. Sen åkte jag in till stan, förbi Ringen först och sökte sommarjobb på H&M eftersom Nicklas blivit anställd i den butiken nu! wie! och sedan mötte jag upp Johan och mamma, pappa o Erik. Käkade 'mongo'barbeque på Djingis Khan på Sveavägen. Grymt gott!
Jag hittade faktiskt en svart kavaj Hanna! Fast på second hand i Kärrtorp ^^ Modell längre. Ska ta ut axelvaddarna bara :P Annars har ju H&M fina ;) hehe
Imorn bär det av hemåt. Ska åka tunnelbana till familjens hotell på morronen då Johan åker till jobbet. Sedan käka frukost på hotellet. Maten är det bästa när man är hemifrån :D

Avslutar med en skön bild. So long!
image211O'Learys och O'boy

Igår va vi ett gäng hos Antons mormor (utan mormor). Drack och hade det trevligt. Vid 1 joggade vi lätt ner till stan och gick på O'Learys. Hängde där tills dom stängde 3. Jag orkade inte gå hem så jag tog nattbussen. Underskattad :P

Imorn blire Stockholm igen fast med familjen den här gången. Erik ska nämligen träna golf.
Jag ska dock bo hos Johan ändå. På dagtid ska jag gå runt och leta efter färgglada sneakers och en svart kavaj. Och säkert mer som kommer upp på vägen :D

Come on, pame, pame!

Vad tror ni om soda-streamad O'boy som Björn Gustafsson sjunger? Överlägsen frukost. Rapport imorn.