Gårdagen

Gooooomorron gomorron! Jag borde verkligen sova men jag vaknade och va så himla hungrig så jag va tvungen att gå upp. Så skönt att va ledig idag, har jobbat åtta dagar i sträck - så många som varit sjuka så dom har ringt och väckt mig typ tre dagar. Men nästa löning känns det bättre :D

Igår morse (11) innan jag började jobba (13-16) så skulle jag hem till Drazena på jobbet för att lära hennes son som e 10 att spela gitarr. Hade förberett två låtar som han skulle lära sig spela och så lärde jag honom dom ackorden + vad strängarna heter :P Gah jag tvivlar på om jag är så pedagogisk som jag borde vara, men vi ska prova några gånger och se hur det går. Grymt nervös va jag iaf, men det gick bra.

Efter jobbet var det ett snabbt ombyte hemma för att sedan dra ner till Dragon House och käka med gänget. Tio pers va vi då fast det kom fler hem till Antons mormor sen. (OBS det va mormorfritt "MF")
En mormor enligt google:

Så sjukt kul hade vi. Spelade Singstar och snackade. Blev ingen krog för vips va klockan ett och då kändes det inte så värt längre när dom ändå stänger två.

Idag ska jag bara slappa sen blir det fest igen, wieie! Ska ut med ett gäng från jobbet. beZt. Först hem till Sabina sen krogen troligen.
Pussar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback