Everyone Nose

- är N*E*R*Ds nya låt. Den är inte bra och det gör mig ledsen :( Hoppas den kommer växa men det känns inte som så. Dom andra låtarna måste ju va bättre i alla fall. Väntar på albumet...

Håller på att kolla på lägenhet i Borås inför skolstarten. Förhoppningsvis så flyttar jag i början av augusti. Då kan jag bo där under WOW. Wie. Väntar på att dom ska släppa en-dagars. Är så himla dyrt och jag vill bara se NERD  :D

Sitter för tillfället i ett hus i Skarpnäck och väntar på att Johan ska komma hem från jobbet. Att det blev så kallt ute helt plötsligt? Orkar..inte...gå nånstans. EHHeE.
På lördag ska jag, Anton och några till träffas o käka middag och sjunga Singstar som aldrig förr. Blir fett.

Snart fyller jag år och då kanske det passar sig att komma på vad jag ska önska mig. Har kommit på två saker kan man säga. En portfölj (en snygg brun en som datorn och skolböckerna får plats i, axelrem ska den ha) och en tv-spelskonsol. Tror jag satsar på ett SNES (köps troligen billigast på Tradera). Med spel som Super Mario Allstars och Aladdin. GRYMT. Sen får jag väl önska mig presentkort och sånt på IKEA typ.
Bra önskelista va? Typiskt skolstartskit? Tänkte att jag måste ha nåt roligt att göra om jag är hemma och har tråkigt nån kväll i Borås.
Kan ju alltid lyssna på Doktor Kosmos med "Arbetslös i Borås".

hej svejs

Spelas just nu: Disturbed - Forgiven